Mød vores advisory board

Hos Gastro Kantiner er sparring og den bedste rådgivning med til at skabe udvikling - til gavn for både kunder og vores egen forretning

Gode råd behøver ikke at være dyre. 

Vores advisory board er sammensat af ekstraordinære personligheder, som bringer sig selv og deres faglighed i spil som rådgivere for Gastro Kantiner. 

Advisory boardet har intet ansvar for virksomhedens drift, men giver på tværs af brancher og spidskompetencer Gastro Kantiner korteste vej til relevant sparring på udviklingsspørgsmål og udfordringer. 

Et ydmygt tak og de varmeste anbefalinger til advisory boardets medlemmer: 

 • Lars Lind Habib Lindkær Jensen

  Advokat & ejer af Lindkær Advokatfirma

  Lars’ faglige tyngde er bygget på erfaringer med både arbejdsret, udbud og faglige tvister. Han er desuden én af de få advokater i landet, som har arbejdet på en rigsretssag. Lars har gennem de sidste mange år arbejdet ved flere advokatkontorer i Danmark, UK og Spanien og senest under eget navn. Lars’ faglige tyngde er bygget på store erfaringer med både arbejdsret, udbud og faglige tvister. Han har derfor stærk juridisk kompetence til sparring for de juridiske rammer for Gastro Kantiner. Han er desuden én af de få advokater i landet, som har arbejdet på en rigsretssag.

 • Ulrik Greve

  CFO Hesehus A/S

  Ulrik Greve er en stærk erfaren CFO med flotte meritter fra nogle af landets store virksomheder. Ulrik har dyb erfaring med strukturering af økonomiske processer, herunder finansiel digitalisering og ikke mindst økonomi og forhandling i kantine og catering branchen. Ulrik har i mere end 10 år været CFO i Fazer Food Services, som var markedsledende i mange år, og han kender derfor markedet detaljeret, og har en dyb indsigt i den økonomiske drift ved en kantineleverandør. Ulriks erfaring er derfor en stor kapacitet for Gastro Kantiner og han uden tvivl vil kunne bidrage til den kommende vækst og konsolidering på markedet.

 • Steffen Max Høegh

  CEO Bæredygtig Business

  Steffen Max Høgh er forfatter til bestselleren Bæredygtig Business og direktør i konsulenthuset SustainBusiness. I mere end 10 år har Steffen arbejdet med bæredygtighed som forretningsmodel. Han har siddet som konsulent, men også grundlagt virksomheden 3R kontor, som blev solgt til Danmarks største leverandør af erhvervsmøbler. Derudover har Steffen udviklet podcasten Bæredygtig Business. Hver uge inviterer Steffen en gæst ind i studiet og undersøger sammenhængen mellem bæredygtighed og forretning.

 • Mette H. Pedersen

  Adm. Direktør, Jysk System Rengøring A/S

  Mette fik i 2022 prisen for Årets Erhvervsleder i Viborg. Hun er en ung og visionær leder, der med hendes empatiske og stærke lederskab arbejder for at reducere sygefravær og skabe trivsel på arbejdspladsen. Hun kender til facilitybranchen gennem Jysk System Rengøring, og har styr på de servicebehov som det kræver at drive en succesfuld facility løsning.